Om oss

Vi är ett företag som erbjuder kompetens inom fysisk prestation. Vi har en helhetssyn på prestationen men har fördjupat oss inom de fysiska egenskaperna kondition, styrka, snabbhet, rörlighet och koordination.

Efter flera års arbete har vi ett utvecklat webbaserat program för utvärdering av den fysiska prestationen, både den allmänna såväl som den grenspecifika prestationen utvärderas. Varje individs testresultat speglas sedan mot en "tänkt" världsspelare inom sin idrott och mot en viss ålder. Denna spegling skapar goda förutsättningar att mer effektivt förbättra och utvärdera den idrottsliga prestationen.

När det gäller utvärdering av en elev och/eller inviduella individer med fokus på hälsa och välbefinnande finns nationella riktlinjer på fysisk arbetsförmåga. Dessa används i tester mot dessa målgrupper. Det finns även lite tuffare tester för de ur denna målgrupp som behöver mer utmanande tester.

För att möjliggöra denna analys har vi skapat en stor bank av tester. De flesta av testerna kan genomföras med enkel utrustning vilket möjliggör att den enskilde eleven, utövaren, laget eller föreningen själva kan hantera testproceduren.

Genom webbverktyget kan den enskilde idrottare såväl som laget få kontinuitet i den idrottsliga utvecklingen. Som ledare eller tränare skapas en tydlig överblick på lagets aktuella status vilket underlättar den fortsatta träningen och upplägget av denna.

Genom våra fysiska rådgivare skapas också möjlighet att få hjälp med upplägg, struktur och hjälp med den praktiska träningen. Vår senaste målgrupp har vi valt att kalla för ”klassikern”. Här har relevanta tester och program för att underlätta de individer som har som ambition att klara några eller flera av de lopp som utgör ”klassikern”.

Våra medarbetare
Martin Nyman
Träningsspecialist
Kontakt
Health Performance
Högbackavägen 25
144 63 RÖNNINGE
SWEDEN
Tel: +46 72 553 1103
Org.nr: 700523-1514